Post by rajsforriouphuno on Mar 15, 2022 15:58:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara za beskonačan novac ▞▞▞
▞▞▞ Pacific Warships: Naval PvP 2022 version ▞▞▞
Pacific Warships: Naval PvP Aksiyon vjk
Rally zabavna igra i dobra grafika. Ali možete li uskoro dodati još brodova i neke nove karte? Jer mi je bilo dosadno svaki put igrati iste karte
Igra je dobra, ali provodadžisanje je smeće, udružujem se s noobima, dok su moji neprijatelji tryhardi, p2w igrači, hakeri i profesionalci. molim popravite provodadžisanje da je tako teško pobijediti jer svaki neprijatelj ima dobre igrače i hakere, dok moj tim uvijek ima noobove, a svi u mom timu niti ne znaju ništa. A neprijatelji imaju 5 spremnih brodova za borbu dok moj tim uglavnom ima samo 3 spremna broda. A kad moj tim pobjeđuje, neprijatelji se iznenada vraćaju
lijepa igra, ali nemojte se truditi trošiti novac jer nećete dobiti ništa od kupljenih predmeta. IT uzima vaš novac i ništa ne vraća
To je dobra igra po principu i odlična i sve osim što je vrlo blizu pay2win. Zidovi razine su visoki, najbolje oružje košta zlato (puno), a brodovi se kockaju i što je najvažnije isplate za utakmice su loše. Sjajna ideja i igra, ali previše p2w. Ako volite warthunder, prilično je isti. Samo u futurističkim i samo brodovima.
Volio sam igru sve dok je nisam deinstalirao greškom..srećom, spremio sam igru na google play..ali da bih se vratio potrošio sam 10 dolara na premium mod i nestalo je...molimo vas da me vratite i dat ću 5 zvijezde..
Dobra igra bolja od ostalih s istim konceptom. Jednostavne za napredne kontrole jednostavne za rukovanje. Igra je nova pa se može dodati još stvari. A onda će zaslužiti pravi 5/5 Edit 3* od 4* jer igra traje više od godinu dana i nema saveza, slave ili liga... Ponekad imam osjećaj da su većina igrača botovi.
Ne bi se učitao kao što je trebao i zaglavio je na zaslonu za učitavanje zadnja 2 dana. Poslao sam e-poštu podršci i oni su rekli da je pustim da radi svoje što sam i učinio. Loša igra!
Volio bih ovoj igri dati 5 zvjezdica, mislim da je to sjajna igra kada radi. Mogu napraviti samo jednu bitku nakon toga igra se više neće povezivati s poslužiteljem ili mi govori da nešto nije u redu s internetom. Moram izaći i ponovno učitati da bih ponovno igrao. Nije baš zabavan skup.
Igra je prava eksplozija. Volio bih da si prijatelj u igrici, ne koriste svi Facebook. Također želim da postoji chat u igri i da ste napravili opciju timova ili klanova
Igra je dobra, iako brzo postaje dosadna. Jedan od glavnih čimbenika je da je imao samo jedan pravi način igre, dok su njihovi "načini igre" višestruki, jedina razlika su razine neprijateljskih igrača i nagrade. Drugi čimbenik je da nema toliko brodova i da ih nadogradnja i kupnja košta puno, tako da u osnovi plaćate za pobjedu. I još jedna stvar je značajka zumiranja/spyglass kako biste zapravo lakše vidjeli neprijatelje mnogo dalje. Sve u svemu, igri je potrebno više sadržaja, prilično je suha.
Neće se čak ni otvoriti, samo ostaje na ekranu za otvaranje. Ipak dobra glazba.
Legendarni
Sviđa mi se igra, ali postaje prilično dosadno igrati istu stvar iznova i iznova kada jednom savladam stil igre. xp, novac za igru, zlato za igru i izlaz žetona koji se dobije od nepremium je vrlo mali jedina zabava kada je događaj poput Uskrsa.. besplatna škrinja s oglasima nije tako sjajna kao metalno ludilo (vaša druga igra)
Pacific Warships: Naval PvP Aksyon xvk
Nemoguće pokrenuti igricu
Dat ću ovom ocjenom pet zvjezdica, ali postoje problemi sa zavjesama, prvo nema načina da razgovaram s podrškom, drugo, kupio sam ratni brod clamore razine 7 i dobar je, ali problem s kojim se suočavam je taj što kada se borim, vještina je beskorisna, ne rade čak ni tijekom borbe, kada pokušam koristiti vještinu poboljšanja zdravlja, aktivira se, ali moje zdravlje ostaje isto, a isto se događa i s drugim vještinama, čak ni dron medicinske sestre također ne radi 😭 molim popravi ovo
dobra igra i uz kontinuirane nadogradnje barem su na vrhu da je igra bolja i ugodnija. primijetio sam manje korištenje nositelja zbog čestog gubljenja igre u cjelini kada se koristi po bodovima. Što učiniti s bodovima nakon što su sve nadogradnje maksimalne. na svakoj razini gore dodaje se više bodova 1 ili 2, ali se ne mogu koristiti ni za što. Namjerna pogreška ili neviđena pogreška?
Istina. Budućnost, realističnost, pimp-stik također. Definitivno uživajte. Nadogradnje se uglavnom rade tako što ih zaradite što je cool. Ne morate platiti za sve da bi bilo dobro. O ta napomena da se stvari skupljaju polako, ali ja to razumijem. Zatim ima i pojačanja tako da brže možete stjecati kredite i XP bodove. Sve u svemu izvrstan posao s velikim efektima.
Igram već oko godinu dana. Odlična igra, odlična grafika. Ipak bih želio neke nove karte.
wow. Kakva je apsolutna katastrofa ovo posljednje ažuriranje. Igrao sam ovu igru skoro šest mjeseci prije ovog velikog ažuriranja. Sada se može igrati samo s punim komplimentom brodova. Matchmaking je šala. Moji brodovi razine 2 i 3 su upareni s premium brodovima razine 5. Što je, iako smiješno, protiv botova izvedivo ako vam se stvari pokvare. Osim što NOTORP dronovi sada nasumično propuštaju torpeda i štitove se ponekad podižu prije nego što bi naslagali palubu još više protiv vas.
Grafika je sjajna, isprva je bila zabavna, ali brzo primijetite koliko je PAY TO WIN ova igra. Premium brodovi imaju sve prednosti i praktički su nedodirljivi u borbi. Utakmice su obično izrazito neuravnotežene. Svatko tko ima ikakvog smisla dobiva bojne brodove i ništa drugo jer su ostale tri klase brodova u najboljem slučaju zgnječive, a u najgorem potpuno beskorisne.
sjajna igra voli grafičke kontrole i sve sposobnosti kao što je postajanje nevidljivim dale bi 5 zvjezdica da ima način da gleda u daljinu da vidi koji su brodovi ispred sebe prije nego što dođe u domet
Pacific Warships: Naval PvP Δράση rnu
Pacific Warships: naval PvP कार्रवाई oyy
Sviđa mi se grafika, ali ne možete igrati jer se nikad ne učitava. Nemojte shvatiti ovu igru.
Molimo da napravite opciju da možemo kombinirati te dronove koje imamo
GG
Pokušao sam puno puta, ali nisam se mogao spojiti na poslužitelj.. Nemam pojma koliko je igra dobra ili loša. Ovo je bilo na Note9. uredi: prošlo nekoliko mjeseci i pokušao ponovo... isti rezultat... misleći da poslužitelj nije lokalni za mene na istočnoj obali SAD-a.
World War 2: WW2 Grand Strategy Games Simulator Strateji Oyunları tovw
Volim ovu igru! Jako zarazna i izazovna. Ako volite pucati na stvari i natjerati ih da eksplodiraju, ovo je IGRA za vas. PvP u svom najboljem izdanju. GD Company developeri, samo tako nastavite!
iv ben playing sence prije prvih ažuriranja i prekovremenih vremena, pošto sam igrao i uživao u igri prilično malo, vidio sam kako sva ova ažuriranja dolaze i samo nadograde igru i doslovno okreću i puštaju da vidi kako procvjeta sasvim iskreno vrlo nevjerojatna igra, iznenađujuće je što je besplatna! Ja sam jedan od onih tipova ljudi koji igraju igrice i nažalost ih nikad ne komentiraju niti ocjenjuju, ali ovo je doslovno prva igra koja je navela da je želim ocijeniti i dajem joj 5 zvjezdica!!
Imam iste probleme ne mogu se pridružiti niti jednoj bitci od ovog najnovijeg ažuriranja. Zaista uživajte u ovoj igri, ali ne i ako neće raditi... Vrijeme je da preispitate što ste učinili da je ovako zeznete ili ćete izgubiti sve svoje dobre kritike.
nema puno oglasa, zasad se čini uravnoteženim. Ja sam 13. razine i smatram da su razina i napredovanje predmeta razumni. Brodovi i predmeti dostupni su čak i bez kupnje, kao i sve druge ap igre bit će to vrlo teško. s tim rečeno, smatram da je ova igra jedna od najugodnijih. Nisam bio izložen neugodnim oglasima, gdje bi se nasumično pojavljivali na mom ekranu. Kodos i lijep posao.
Pa, svidjela mi se grafika, ove 2 zvjezdice su samo grafika, dečki, postoji nekoliko stvari na kojima morate poraditi.... 1- nagradni bodovi su vrlo manji u usporedbi sa zahtjevima kreditnih bodova koje koristimo za nadogradnju naših brodova... 2- čak i nakon kupnje sezonske propusnice nagrade su manje, a zadatak koji vi date je vrlo težak... 3- utakmice tokena imaju ograničenja... Većinu kreditnih bodova zarađujemo od podudaranja tokena .... Trebamo više nagrade pokušajte razumjeti, dobiti više događaja...
Pacific Warships: Naval PvP ஆக்ஷன் pjt
izgleda lijepo, no očito ga nitko drugi ne igra. Pokušao sam se mnogo puta boriti, ali ne ide. odgovor- zapravo imam odličan internet, tako da to nije bio problem. Također sam jako umoran od tvrtki koje to koriste kao izgovor. većina tvrtki za igranje igara na androidu su neaktivni grabežljivci novca koji bacaju igru i ne održavaju je dobro. žele da potrošite nepristojnu količinu novca na proizvode koji nisu kvalitetni. popravite svoju igru, prestanite koristiti generičke izgovore koji ponekad funkcioniraju.